all shades of grey. Strona: 3

Dodano: 2006-06-09 10:38

Dorwałem wasze demo po koncercie w Blue Note. Bardzo fajne jest :)
Fajnie sie was słuchało chociaż nie wiem czy ja jestem głuchy czy akustyk szalał ale wokal był dla mnie troche za cicho. Ogółnie bylo super :)

"You gotta put your faith in a loud guitar..."

Dodano: 2006-06-09 19:15

nie no głuchy to raczej nie jesteś skoro podobają Ci sie nasze kawałki

nie chce nikogo tutaj obrażac ale akustyk po prostu sie nie spisał troszke mysle ze to było zbyt słabo zorganizowane(proba z nagłosnieniem z BN itd)

...każdy ma swój świat...

Dodano: 2006-06-10 20:14

A jak było w Bazylu ?? Niestety wokalu także i tam praktycznie nie dało się wysłyszeć... moze poza paroma momentami growlingu... a szkoda

Meraviglisa creatura Sono sola al mondo

Dodano: 2006-06-11 14:54

no w bazylu podobnie...no ale cóż są ludzie i parapety... i jest ASoG

Następnym razem bedzie lepiej.To dopiero początek w przeciez chyba juz jest nieźle:)

Dodano: 2006-06-12 21:05

Nom żeby tylko nieźle :) mecze sie z gitarą od roku, brachol z bębnami qmpel też na basie troche brzdąka i próbujemy coś pogrywać tylko nie mamy głosu i jak kończy się szkoła miejsca do grania Kiedy następny koncert? Mam nadzieje że niedługo :)

Dodano: 2006-06-12 21:23

Wasza stronka działa? MI się nie chce załadować

Dodano: 2006-06-13 14:54

o widze ze bardzo Ci sie podoba jak gramy To miłe bardzo:)
A co do stronki to nieraz nie dziala ale mp3 mozna jak co sciagnac na stronie mp3.wp.pl/p/strefa/artysta/39357.html

Lub tez zakupic demo

Następny koncert najszybciej we wrzesniu bo obecnie zaraz zaczna sie wakacje a niktorzy z zespololu juz mają wakacje i ich nie ma niestety...wiec mamy małą przerwe w graniu(choc ja to odczowam zupelnie inaczej... )no ale pozniej powrocimy i wznowimy tworczosc:)

Dodano: 2006-07-05 11:19

stronka ASoG'a obecnie niedostępna ale MP3 jest również dostępne na stronie: www.allshadesofgrey.mp3.wp.pl

Dodano: 2006-12-12 18:49

...darkplanet night za nami ...opini na temat afterparty jest już duzo...a ja jestem \cciekaw ;> jak wam sie spodobał koncert all shades of grey? zagralismy kilka nowych utworow ,kilka starych , dziwne dźam seszyn...i miło było by przeczytać jakies konstruktywne opinie o naszej muzyce:)

:roll:

.lidocain god.

Dodano: 2006-12-12 18:55

konstruktywnie to już ci chyba, Tomek, mówiłam :twisted: np. przy jedzeniu siuxburgera 8)

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-12-12 19:01

Twoja wersje znam . ale czekam na wiecej ... :twisted:

.lidocain god.

Dodano: 2006-12-12 19:09

Moja już Ci nie wystarcza? <foszek>

"Make Foch Not War" "Nic nie może się zmarnować"

Dodano: 2006-12-12 19:16

Przyznam, że nie miałam wcześniej okazji zetknąć się z Waszą twórczością. I teraz tego żałuję, bo zespół zrobił na mnie ogromne wrażenie i pozostawił same pozytywne odczucia.
Pozdrawiam

Dodano: 2006-12-13 19:14

hehe no a moze tak cos wiecej? 8) Mi niestety nie udało sie byc na after party i żaluje no ale...trudno miejmy nadzieje ze beda jeszcze jakies imprezy tego typu:)

Dodano: 2006-12-13 21:12

coś więcej??
A to na przykład, że chyba zdechła Wam strona, albo link z Twojego profilu ma usterkę :D

Dodano: 2007-01-07 14:03

strona zdechla juz i dogorala nawet...
ale coz takie zycie...
nowa sie tworzy dopiero...

zobaczymy :)

-----

tak,.... musze powiedziec ze dostalem od kolegi CHMK zapis koncertu i jestem pod wrazniem... swietny koncert dalismy nie ma co :)

dziekowka CHMK!!

Urodziłem się by istnieć pomiędzy istnieniami innych istnień. Jako Istnia Istnie Istniejąca Nie mam strachu przed groźbą wieczystej egzystencji Nie mam lęku przed zmorą całego swiata

Dodano: 2007-01-31 13:06

No Chomik poprostu przeszedl samego siebie :) brawo!
bylam na koncercie i sluchalam nagrania z koncertu... w bazylu slyszalam w sumie tylko Agnieszke a na nagraniu to nawet Grzeska slychac :D

a co do muzyki to wypowiem sie jak poslucham wiecej...
ale pierwsze wrazenie bardzo pozytywne...

kiedy kolejny koncert? :>

si vis amari, ama

Login

Password

Załóż konto / Odzyskaj hasło